Tisztelt leendő partnerünk!

Csapatunk több mint 10 éve foglalkozik különféle rendezvények fény-, hang-, színpad, és egyéb látványtechnikai lebonyolításával! Ebbe beletartoznak ezen eszközök bérbeadása, üzemeltetése, felprogramozása, üzembehelyezése, építése, szállítása.

Célunk megrendelõink és a célközönség igényeit a legmagasabb technikai színvonalon megvalósítani, amihez hozzájárulunk ötleteinkkel, javaslatainkkal, hogy a végeredmény minden fél megelégedésére szolgálhasson.

Vállaljuk például különbözõ céges, iskolai, illetve magán rendezvények, konferenciák, sajtótájékoztatók, kiállítások, divatbemutatók, esküvõk, koncertek, bulik, diszkók és egyéb zenés rendezvények, illetve showmûsorok fedett, illetve szabadtéri, technikai lebonyolítását!

:: Ezek megvalósításához megtalálja nálunk a fényeffektek egész spektrumát, a legegyszerubb eszközöktõl (pl. reflektorok, paar lámpák), a professzionális nagy teljesítményû intelligens és forgófejes lámpákig, továbbá természetesen a vezérlésükhöz szükséges pultokat, illetve egyéb kiegészítõ eszközöket.
:: Hangtechnika terén ugyancsak a legkisebb két hangfalas összeállításokkal kezdve a nagyteljesítményû komplett hangrendszerekkel, az összes igényt kitudjuk elégíteni,
amelyek alkotóelemeit szintén külön-külön is rendelkezésre tudjuk bocsájtani.
:: Ezeken túlmenõen biztosítani tudunk egyéb látványtechnikai eszközöket is, mint például projektorokat, számítógép által vezérelt különbözõ teljesítményû és tudású lézereket, stb…
:: Természetesen rendelkezünk minden technikai alkotóelemünk biztonságos, esztétikus felszereléséhez, illetve rögzítésére szolgáló különbözõ egyedi igények szerint felépíthetõ és alakítható traverz állvány rendszerrel is. Színpadaink, traverzeink, és egyéb nagy teherbírású tartó elemeink európai szabvány szerint készültek, és jelen pillanatban a nemzetközileg is elfogadott TÜV engedélyezési folyamata alatt állnak, tehát eszközeink garantáltan nem csak megbízhatóak, és látványosak, hanem biztonságosak is.

Ezek felépítésérol, installálásáról és üzemeltetésérõl jól összeszokott profi szerelõcsapatunk gondoskodik immáron több éves szakmai tapasztalatok birtokában!

Természetesen folyamatosan bõvítjük kínálatunkat, és szeretnénk a legegyedibb, legextrémebb ötleteket is valóra váltani megrendelõink igényei szerint!

Az eszközök üzemeltetési színhelyének felmérése, vizsgálata, az ajánlattétellel együtt továbbra is ingyenes!
Kérjük tekintse meg tájékoztató jellegûárlistánkat, melyen eszközeinkrõl képet, illetve rövid leírásait is találhat!
Segítségére lehetünk abban az esetben is, amennyiben még nincs konkrét elképzelése a technika összetevõivel kapcsolatban.

Várjuk megkeresését!